Szia,

örülök, hogy itt vagy, már vártalak!

Te is szereted a történeteket? A valóságos, szerelmes, emberi sorsokról szóló történeteket?

Engem beszippantanak ezek, mint egy jó könyv, amit egyszerűen nem tudsz letenni, annyira élvezed az olvasást. És amikor a végére érsz a könyvnek, akkor gondolatban tovább szövöd a szereplők történetét.

Neked is van történeted, ebben biztos vagyok és szeretném, ha együtt mesélnénk el – csak most képekben. Ez a történet Rólad és Rólatok szól, minden apró részletről, ami valóban Ti vagytok.

Alig várom, hogy személyesen is találkozzunk!

Dóri

P.s.: Addig is ismerj meg picit jobban, olvass tovább…

 

Ami engem illet, beszippantanak a szerelmes történetek, végtelen mennyiségben tudom őket fogyasztani, egy picit én is újra meg újra szerelembe esem.

Ha valamit csinálok, akkor azt szívvel-lélekkel szeretem csinálni, és ha szeretem is, amit csinálok, akkor egyenesen megállíthatatlannak érzem magam. Számomra minden történet egy újabb kaland, ami arra vár, hogy felfedezzem, megéljem, megörökítsem.

Keresem a jót, a szépet, az esztétikusat, miközben élvezem a humort, értékelem az önfeledtséget és a játékosságot.

Könnyekig meg tudok hatódni, ha megérint egy történet, és valószínűleg én leszek az, aki biztosan elmorzsol egy könnycseppet a kamera mögött az esküvői szertartás közben.

Fun fact: imádom a true-crime sorozatokat, minél többet akarok ismerni a világból, az emberi történetekből, legyen az bármilyen felemelő vagy megrázó is

Veled is előfordult már, hogy annyira elveszel egy tevékenységben, hogy észre sem veszed az idő múlását?

a fotózás számomra egy ilyen tevékenység

Talán ezért is kezdtem el vele komolyabban foglalkozni: milyen boldog lenne az életünk, ha csak azzal foglalkozhatnánk, ami örömet okoz nekünk?

Számomra a fotózás az az idő, amikor teljesen kifelé, Rátok tudok koncentrálni, minden kíváncsiságomat, érdeklődésemet felétek fordítom és rengeteget tanulok Tőletek – az életről, a kapcsolatokról, a szeretetről.

A fotózás már hosszú évek óta a szenvedélyem, viszont komolyabban a férjem, Dani hatására kezdtem el vele foglalkozni 2018-ban. Ekkor még a jogi pályán képzeltem el a jövőmet, el is kezdtem jogászként dolgozni, de mellette nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy a fotózás az igazi szenvedélyem.

2023 nagy változásokat tartogatott számomra: megszületett a döntés bennem, hogy főállású fotós akarok lenni. Szembenéztem minden félelmemmel és belevágtam ebbe a kalandba, ami a lehető LEGJOBB döntésem volt! Azóta is minden nap úgy kelek fel, hogy végtelenül szerencsésnek érzem magam, amiért azt dolgozhatom, ami igazán feltölt, amitől igazán boldog vagyok. Kinyílt egy új világ, egy új jövő előttem és örömmel tölt el, hogy ezen dolgozhatok nap mint nap.

dinamikus

letisztult

elegáns

felszabadult

részletgazdag

vagány

Az alkotói filozófiám középpontjában a reakciók állnak.

Egy külső szemlélőnek ezek mesélnek a legtöbbet a legmélyebb érzéseitekről.

Ahogy a szem gyengéden elmosolyodik a másik láttán, ahogy a menyasszony önfeledten dönti a fejét a párja ölébe, ahogy legördül egy könnycsepp a vőlegény arcán, miközben a jövendőbeli felesége közeledik hozzá az oltárhoz, vagy amikor a szemek melletti szarkalábak egy pillanat alatt felsorakoznak egy hirtelen kitörő nevetés közben.

Belenéznél a megörökített történetekbe?

Őszintén hiszek abban, hogy minden pozitív energia és kisugárzás, amit adok másoknak, – így vagy úgy – megtérül.

„Dóriból árad a jókedv és a csupa pozitív vibe, ami nagyon ragadós”

Dóri és Dani

2015 óta alkotunk egy csapatot

Mindketten jogászként kezdtük, de éreztük, hogy nem bírunk nyugton ülni naponta 9 órát az irodában

Dóri mindig is kereste a szépet, az esztétikust a hétköznapokban, Dani pedig folyamatosan tanulta mellette

2 évig a fotózás és videózás csak mellékállás volt számunkra, de eljött az a pont, amikor úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk együtt valami nagyobbat létrehozni – azóta is minden nap ezen dolgozunk, együtt

Kedvet kaptál ahhoz, hogy együtt alkossunk valamit?

hu_HU