Esküvői fotó & film

valódi érzelmek, őszinte pillanatok

Ez a nap Rólatok szól, a Ti elköteleződésetekről, egymásnak – a szeretteitek előtt – megvallott szerelmetekről.

Ezért mi – fotósként és videósként – azon dolgozunk, hogy szinte észrevétlenül legyünk jelen és örökítsük meg a pillanatokat.

2024

Minden esküvő és minden pár más, egyedi, különleges – szeretnénk megismerni Titeket és az elképzeléseiteket, mielőtt kölcsönösen elköteleződnénk, ezért vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi árajánlatot küldhessünk nektek.

Esküvői film

Szerintünk az esküvői kisfilmeknek olyan plusz értéke van, amit nem szabad kihagyni. Viszontlátni magatokat, a barátaitokat, a családotokat mozgóképen, megörökítve az esküvőtök hangulatát, örömkönnyeit és nagy nevetéseit… nem lehet elégszer visszanézni, betelni vele. 

Szeretünk egyedit, egyénit alkotni, ami igazán rólatok, a kapcsolatotokról szól. Keressük a történetet, az érzéseket, a megéléseket minden pillanatban.

Kind words

"they're very natural and authentic in their communication and working style"

Working with Dóri (and her partner Dani for the video) was AMAZING.
They are really great, they listen to our wishes and ideas, but at the same time, they guide us and give us their professional opinions. Also, they’re very natural and authentic in their communication and working style which made everything super smooth and comforting.
And on the wedding day, they were „invisible” which is a sign of professionalism and resulted in having great pictures and video.
If we had to get married again, we would definitely choose them 😁
Thank you! Koszonjuk szepen! 🤩

"they handled having to work with three different languages beautifully and our guests said they loved them as well"

Dóri and Dani were the best choice for our wedding! They were extremely professional, however we still always had loads of fun working together. They put a lot of love into their work which resulted in not only great quality pictures and videos, but they were able to convey the ambiance of our day perfectly. They handled having to work with three different languages beautifully and our guests said they loved them as well. We even received multiple gifts from them, for which we are especially grateful. Couldn’t recommend more!

"rengeteget segített a jelenléte abban, hogy a kamera előtt el tudjunk lazulni"

A legjobb döntésünk volt, hogy Dórit választottuk! Nagyon profi, végtelenül kedves és segítőkész személyiség, a férjével együtt! Rengeteget segített a jelenléte abban, hogy a kamera előtt el tudjunk lazulni, nélküle nehezebb lett volna. Olyan nagyszerűen éreztük magunkat a jegyes fotózáson és az esküvői fotózáson, hogy azóta egy babás sorozatott is készített már rólunk, és biztos, hogy még szeretnénk vele együtt dolgozni! 🥰
Mindenkinek tudom ajánlani, aki egy kedves, rugalmas és elhivatott fotóst keres, aki előtt nincs lehetetlen! 😁

"egy csupaszív ember, akin látszik, hogy mennyire szereti amit csinál"

Dóri a legjobb választás volt, esküvőnk előtt bukkantam rá itt Facebookon. Emlékszem, hogy amikor megláttam a képeit akkor az jutott eszembe először, hogy mennyi élet van bennük, mennyire jól el tudja kapni a legszebb pillanatokat. Akkor már tudtam, hogy Ő lesz az 🥹 A profizmushoz pedig társul Dóri személyisége 🤩 Egy csupaszív ember, akin látszik, hogy mennyire szereti amit csinál. Nagyon örülök, hogy megismertelek❤️. Mi továbbra is téged fogunk választani.

"mindent nagyon gyorsan és egyszerűen meg tudtunk beszélni, nem volt bennünk semmi bizonytalanság és kétely már az esküvő napján"

Dóriék az esküvőnket fotózták, mely tökéletesen sikerült! Már jó előre mindent leegyeztettünk, beszéltünk személyesen és online is. Mindent nagyon gyorsan és egyszerűen meg tudtunk beszélni, nem volt bennünk semmi bizonytalanság és kétely már az esküvőnk napján. Szuperül működött minden, rengeteg és gyönyörű fotókat kaptunk vissza a Nagy napunkról a megbeszélt határidőn belül. Legjobb döntésünk volt Dóriékat választani! ☺️

Kapcsolat

Ha úgy érzed, tetszik a stílus, amit képviselünk és szeretnéd, hogy mi örökítsük meg az esküvőtöket, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy beszélgethessünk.

Mi alig várjuk, hogy megismerjünk benneteket, a Ti történeteteket és elmesélhessük a mi vizuális megjelenítésünkkel. 

Tudnivalók

hogyan kapjuk meg a képeket?

elektronikusan küldjük a kész képeket, videókat

retusálod a képeket?

az utómunka főleg az expozíció, kontraszt, bőr-
tónus beállításokból, illetve a “hangulat” meg-
teremtéséből áll, nem pedig az egyes bőrhibák eltüntetéséből; ésszerű keretek között kérhető néhány kép retusálása, de nem ez a fő irány

az utazási költséged benne van az árban?

Budapesten kívül megegyezés alapján állapítjuk meg az utazási költséget, amivel tudtok számolni, hogy az üzemanyagköltség jelenleg 100 Ft/km egységesen (az üzemanyagköltség tekintetében az árváltoztatás jogát fenntartjuk)

külön napi kreatívról lehet szó?

egy külön napi kreatívnak nagy előnye, hogy nincs olyan pörgés, mint az esküvő napján, így nyugodt körülmények között, egymásra hangolódva lehet jelen lenni a fotózáson; ennek a díja az esküvői csomag díján felül szolgáltatásonként 40.000 Ft

a nyers képeket, felvételeket elkérhetjük?

a nyers képek, felvételek egy félkész állapotot tükröznek, félkész munkát nem adunk át, így erre sajnos nincsen lehetőség

mi történik, ha kicsúszunk a rendelkezésre állási időből?

amennyiben úgy alakul az esküvő napján a menetrend, hogy az utolsó megbeszélt eseményre a rendelkezésre állás időtartamán túl kerülne sor (negyedóránál később), akkor kérjük számoljatok egy 30.000 Ft/óra többletdíjjal

mikorra érdemes a kreatív fotózást időzíteni?

az igazán különleges képekhez szép, lágy fényekre van szükség, ami általában vagy kora reggel, vagy a naplemente óráiban adatik meg, a déli órákat (11 után és 15 óra előtt) nem javasoljuk a kreatív fotózáshoz; ha még alakítható a program, akkor célszerű valamikor a szertartás után és a vacsora előtt beiktatni programpontként, és nagyjából egy órával számolni vele

hu_HU