Családi villámfotózás

Május 19. vasárnap

15 perc fotózás
10 szerkesztett kép

20.000 Ft

Helyszín

Hogy mire számíts?

A cél, hogy egy önfeledt családi együttlét közben készüljenek rólatok képek. Azaz nálam ne számíts statikus, beállított képekre, sokkal inkább mozgékony, élettel teli pillanatokat szeretnék elkapni – amik igazán Ti vagytok.

* eső esetén sajnos a fotózás elmarad

Ha úgy érzed, hogy szeretnél részese lenni az élménynek, akkor ne habozz, és foglalj időpontot minél előbb, én már alig várom, hogy találkozzunk!

GYIK

mit hozzunk magunkkal?

A jókedvetekre, nyitottságotokra biztosan szükség lesz 🙂 de a többit bízzátok ránk, azon leszünk, hogy minél felszabadultabban teljen a fotózás.

hogyan választjuk ki a képeket?

A fotózást követő 2 munkanapon belül egy online felületen létrehozott albumot fogok megosztani Veletek, ahová a nyers (de már leválogatott) képeket fogom feltölteni.
Ebből az albumból Ti választhatjátok ki a képeket, erre 1 hét áll rendelkezésetekre. Természetesen további munkadíj ellenében (1000 Ft/db) választhattok többet is 🙂

mit vegyünk fel?

A természetben és minimál dekorációban is majd a földszínek dominálnak, és az én fotózási stílusomhoz is ez áll a legközelebb, így a barna-bézs-zöld árnyalatokat javaslom. Ugyanakkor az ünnepi hangulatot is érdemes megragadni egy elegánsabb öltözettel, ha az időjárás engedi, akkor lengébb, tavaszi ruhával.

Nagyon szeretem, ha a textúrákkal tudunk játszani: bátran variálhatjuk a csipkét, a lenvászont, a gézt, a kötött anyagokat, de akár a farmert vagy bőrdzsekit is.

Amit mindenképp kerüljünk: feliratos, flitteres, apró mintás, nagyon élénk színes ruhák.

mikor és hogyan kapjuk meg a képeket?

A válogatást követően 2 héten belül elektronikus úton adom át a megszerkesztett képeket.

Várlak szeretettel!

hu_HU