Házasok vagytok már egy ideje, de hiába vágytok gyermekre, hiába próbálkoztok, valamilyen okból nem adatik meg nektek?

Tudjuk, min mentek keresztül. Szeretnénk megszólítani, szeretnénk a magunk eszközével valami pluszt nyújtani neked.

A miértünk

Mi 2019-ben azzal a vággyal házasodtunk össze, hogy nemsokára családdá válunk és 1-2, vagy akár több gyerkőccel is gazdagabbá tesszük az életünket. Aztán itt vagyunk nem sokkal az 5. házassági évfordulónk előtt, és úgy látszik Isten (vagy a Sors vagy az Élet – ki minek nevezi) nem így tervezett velünk, mert még mindig kettesben vagyunk.

Valahogy él a fejünkben egy ideális ‘menetrend’ (akár a család, akár a környezetünk, vagy akár az egész társadalom elvárása, nem tudjuk, mindenesetre mi így éljük meg), hogy 

  • megtaláljuk a Szerelmet (igen, a Nagybetűset), 
  • eljegyezzük egymást, 
  • összeházasodunk, 
  • aztán jöhet a kismamalét, 
  • utána a családos, 
  • később akár nagycsaládos lét.

Ezek a mérföldkövek mind fontos, kiemelkedő pontok a közös életünkben, így jogosan keressük fel a kedvenc fotósunkat, hogy tegye halhatatlanná képekben ezeket.

Na de mi történik azokkal, akiknél - hozzánk hasonlóan - töréspont következik be? Ha évek alatt sem jutunk el a következő ponthoz a ‘menetrendben’? Akkor nekünk már ‘ürügyünk’ sincs arra, hogy mesés képek készüljenek rólunk?

Tudom, hogy a fájdalmat, a magányt, a csalódottságot nem vagyok képes feloldani bennetek, viszont azt tudom, hogy a párotokra figyelés, egymás újra megismerése egy fantasztikusan erős, pozitív élményt tud adni nektek. Megtalálni ebben az időszakban a szépet, keresni a boldog pillanatokat nem könnyű, de ez képes enyhíteni a fájdalmat, a magányt.

Tipp

Ezért ezt javaslom nektek: randizzatok! Mi az a tevékenység, ami igazán feltölt benneteket? Hol volt az első randitok? Mit csináltok szívesen együtt? Lehet ez egy hétvégi brunch, egy erdei séta, egy kellemes piknik a dombtetőn, vagy felfedezni a belvárost, turistáskodni, vagy épp megnézni egy legújabb kiállítást.

És engedjétek meg, hogy mellétek szegődjek képekben is megörökíteni Titeket. Bármilyen összetett érzelmi helyzetben is vagytok most, de 5-10 vagy akár 50 év múlva is emlékezni fogtok ezekre az évekre és én szeretném megadni nektek azt, hogy mindezt képekben is őrizzétek.

Azt szeretném, ha büszkék tudnátok lenni az útra, amit bejártatok, ami lehet nehezebb, göcsörtösebb, kacskaringósabb, mint körülöttetek sokaknak, de a Ti utatok, egyedül Ti tudjátok, min mentek keresztül.

Kedvezmény

Én pedig azzal járulnék hozzá a randitokhoz, hogy 40% kedvezményt biztosítok a fotós csomagjaimból nektek.

Meghitt

1 órás időtartam
40 szerkesztett kép
3 héten belül

50.000 Ft

30.000 Ft

Önfeledt

1,5 órás időtartam
60 szerkesztett kép
3 héten belül

60.000 Ft

36.000 Ft

Kérlek, ha úgy érzed, hogy szeretnél boldog pillanatokat, emlékeket gyűjteni ebben az időszakban is, írj nekem, beszélgessünk és találjunk egy időpontot a fotózásra. Várom, hogy megismerjelek!

Feltételek

már egy ideje, de legalább 1 éve házasok vagytok
legalább 1 éve próbálkoztok, szeretnétek babát

A kedvezményes ajánlat budapesti, szabadtéri fotózásra vonatkozik, elsősorban hétköznapi időpontokban.

A kedvezményes ajánlat beváltása elsődlegesen 2024 április-május hónapjaiban lehetséges.

Extrák

további képek: 1000 Ft/db

ha stúdióban szeretnétek a fotózást, akkor számoljatok a stúdió bérleti díjával (15.000 Ft/óra körüli összeg)

Budapesten kívüli utazási költség: 120 Ft/km

Képek közzététele

Bár alapvetően az az álláspontom, hogy az általam készített képeket megoszthatom, ugyanakkor véletlenül sem szeretném, ha úgy éreznétek, hogy ‘közszemlére’ teszlek titeket, így csak és kizárólag a beleegyezésetek esetén, és mindenféle utalás vagy leírás nélkül osztanék meg képeket rólatok. Amennyiben azt kéritek, semmilyen formában nem osztok meg képeket.

hu_HU