Karácsonyi villámfotózás

Nézz be az Istenhegyi Adventi Vásárba, és kösd össze az élményt egy villámfotózással!

  • 15 perc
  • 15 fotó
  • 15.000 Ft

November 26. vasárnap

10-16 óra

Szent László Közösségi Ház

1125 Budapest,
Cédrus utca 2.

Mire számíts?

Fontos, hogy nálam nem merev, kamerába nézős képek fognak készülni,

azt igyekszem megörökíteni, ahogy egymással foglalkoztok, játszotok, nevettek, hangolódtok az ünnepekre. 

Mindezt egy letisztult, minimalista dekorációs háttérrel, ahol a természetes anyagok, a különböző textúrák és a földszínek dominálnak.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél részese lenni ennek az élménynek, akkor ne habozz, és foglalj időpontot minél előbb, én már alig várom, hogy találkozzunk!

GYIK

mit hozzunk magunkkal?

A jókedvetekre, nyitottságotokra biztosan szükség lesz 🙂 de a többit bízzátok ránk, azon leszünk, hogy minél felszabadultabban teljen a fotózás.

hogyan választjuk ki a képeket?

A fotózást követő 2 napon belül egy online felületen létrehozott albumot fogok megosztani Veletek, ahová a nyers (de már leválogatott) képeket fogom feltölteni.
Ebből az albumból Ti választhatjátok ki a képeket, erre 1 hét áll rendelkezésetekre. Természetesen további munkadíj ellenében (1000 Ft/db) választhattok többet is 🙂

mit vegyünk fel?

A dekorációban a földszínek dominálnak, és az én fotózási stílusomhoz is ez áll a legközelebb, így a barna-bézs-zöld árnyalatokat javaslom. Ugyanakkor az ünnepi hangulatot is érdemes megragadni egy elegánsabb öltözettel. Amit mindenképp kerüljünk: feliratos, flitteres, apró mintás, nagyon élénk színes ruhák.

mikor és hogyan kapjuk meg a képeket?

A válogatást követően 1 héten belül elektronikus úton adom át a megszerkesztett képeket.

Várlak szeretettel!

hu_HU