FOLLOW THE FLO - egy epic esküvő margójára

Flóra és Szabi esküvője egy igazi gyöngyszem számunkra – egy mesés helyszínen, egy nagyon szoros baráti társasággal körülvéve, meghatódással és humorral fűszerezve, mennyei vacsora és hatalmas buli közepette házasodtak össze.

Még jogi egyetemi éveink alatt ismertük meg őket, sőt, annak idején 2019-ben a mi esküvőnkön is ott buliztak 🙂 Úgyhogy így még különlegesebb volt megörökíteni a Nagy Napukat. Igazi ‘fullos’ esküvő volt, készülődéssel, first look-kal, templomi szertartással és utána mindenféle jóval kiegészítve.

Számomra a legerősebb élmény talán az volt, ahogy a barátok körbevették őket, látni a sok koszorúslányt és fiút, hallgatni a beszédeket tőlük, majd látni a közös bulizást – na ez egy olyan szoros kapcsolat, amit mindenkinek szívből kívánok, hogy megtapasztalja.

Fantasztikus szolgáltatói csapat állt össze az esküvőre, jó szívvel ajánlom őket:
– Helyszín: az egyik legizgalmasabb esküvői helyszínünk volt 2023-ban, elegáns, de magadénak érzed, szuper elhelyezkedéssel Budapesten – Villa Fontaine
– Catering: ilyen finomat még nem ettünk esküvőn 🙂 Pirítós Catering
– MUA: gyönyörű menyasszonyi smink készült, Czikk Luca
– A fergeteges hangulatért a wellwed csapata felelt
– Videó: createdd

Ha ma csak egy esküvői videót nézel meg, akkor ez legyen az!
Tőlünk ilyen munkára számíthattok – egyedi, személyes és látványos képi világot igyekszünk alkotni, megragadva az esküvőtök minden lényeges, érzelmes és fergeteges pillanatát. Azt gondoljuk, hogy filmen visszanézni a Nagy Napotokat egyszerűen a legjobb dolog. Ha gondolkozol még, hogy szeretnél-e esküvői videót, akkor írj nekünk és beszélgessünk, had mondjuk el neked, miért tartjuk fontosnak, hogy készüljön kisfilm 🙂

Minden jog fenntartva © Dors_photos
ÁSZF

hu_HU