MIÉRT FONTOS A JEGYESFOTÓZÁS? - Nóri & Gauthier

Annyi indokot fel lehetne sorolni, de csak hogy pár dolgot emeljek ki: lehetőséget kaptok arra, hogy megörökítsük ezt a különleges, szerelmes, varázslatos időszakot, amikor még csak készülődtök, várakoztok a Nagy Napra. Ezek a képek azokat a nevetős, önfeledt, gyomorban-pillangó érzéseket akarják megmutatni, amik erőt tudnak adni nektek majd a nehezebb időszakokban is – emlékeztetnek Titeket arra, hogy miért is estetek szerelembe. Egy szóval nem csak képeket kaptok, hanem élményt is.

De hogy azért gyakorlatias oldalról is megközelítsem: a jegyesfotózás a legjobb gyakorlás a Nagy Napra. Megismerkedtek a fotósotokkal, az instruálási stílusával – így az esküvőtök napján már ismerősként, barátként találkozhatunk újra. Ez kifejezetten fontos, hiszen a fotós/videós lesz a Nagy Napon (fizikailag is) a legközelebb hozzátok, a legtöbb intim pillanatnál – bár észrevétlenül, de – ott lesz körülöttetek.

Másfelől az átadott képeket remekül fel lehet használni: akár ‘save the date’ poszthoz, akár meghívóhoz, akár később az esküvői dekoráció részeként, akár az esküvői honlapotokon is nagyon jól mutathatnak. Személyessé és igényessé tudjátok tenni a felületeket egységes, minőségi képekkel.

Tippek:

– fontos, hogy a helyszínválasztás tudatos legyen a részetekről – lehetőség szerint olyan helyen valósuljon meg a jegyesfotózás, ami jelent is számotokra valamit, személyes kötődésetek van hozzá, akár randiztatok ott korábban, vagy valamiért fontos nektek, a kapcsolatotok szempontjából

– bátran gondoljátok végig a ruhákat, megjelenéseteket – itt is hangsúlyos, hogy valóban Titeket tükrözzön, a személyiségeteket

– a végére hagytam a legfontosabban: olyan fotóst válasszatok, aki szimpatikus nektek, akiben úgy érzitek, meg tudtok bízni, mert elengedhetetlen az emlékezetes fotókhoz az, hogy fel tudjatok oldódni a társaságában

„Our engagement photoshooting was one of a kind with Dóri and Dani. They helped us feel comfortable and on ease front of the camera. Their creative pose ideas, dynamic set-ups, made us forget that we are on a photoshooting, so we could truly be our real selves. Their talent and skill in capturing the essence of our relationship were evident throughout the entire session. The way they used the given surroundings and played with light and shadows to create captivating and romantic moments, was just impressive and professional. We also have enjoyed spending time and creating these precious moment together with them.”

Ha szeretnétek, hogy én örökítsem meg képeken az esküvőtöket, mindenképp fogok mesélni még a jegyesfotózás értékéről, és javasolni fogom, hogy alkossunk együtt valami maradandót még a Nagy Nap előtt 🙂 Nálam külön csomagajánlat vonatkozik a jegyesfotózásra, viszont minden leszerződött esküvői páromnak kedvezményt biztosítok az árából.

Üzenj nekem és ismerkedjünk meg, beszélgessünk – én már alig várom, hogy elmesélhessem a Ti történeteteket az én vizuális megközelítésemmel.

hu_HU