Szerelem a Múzeumban - X&A

Minden fotózás különleges és egyedi, de tényleg. Mert Rólatok szól és belőletek, a Ti sztoritokból csak egy van. Viszont nincs annál nagyobb öröm, amikor tényleg valami újat, valami mást alkotunk – ebben az esetben egy különleges helyen örökítettük meg Xénit és Alent.

Minden úgy kezdődött, hogy a miniesküvő mellé szerettünk volna pár kreatív képet is készíteni, de a hideg és esős időjárás nem nekünk kedvezett, ezért keresnünk kellett egy beltéri megoldást. Nekem pedig már jóideje vágyam, hogy megvalósítsak a Szépművészeti Múzeumban egy fotózást – szerencsére Xéni és Alen is rögtön beleszeretett a koncepcióba.

A hely adottsága, hogy egyrészt bőven vannak emberek a kiállításokon, így türelmesnek és szemfülesnek kell lenni, hogy ne lógjanak bele a képekbe (még ha utómunkával sok minden el is tüntethető, azért hiszek abban, hogy amit lehet, már a ‘nyers’ képen is jól kell csinálni), másrészt nem lehet vakut használni, így a beltéri világítás fényeit kellett minél jobban/ügyesebben felhasználni. Őszintén szólva én nagyon élveztem ezt a kreatív folyamatot, magukkal ragadnak ezek a ‘kihívások’, beszippantanak és rávesznek, hogy kilépjek a komfortzónámból. Ilyenkor nehezemre esik abbahagyni a fotózást is 😀

hu_HU